fbpx

Welkom bij CableSpace

De marktleider in montagetechniek

Ervaren of onervaren, met of zonder vooropleiding: iedereen met hart voor techniek is welkom bij CableSpace. Je ontwikkelt je samen met je collega’s steeds verder in het mooie vak. En als monteur bij de marktleider in montagetechniek krijg je de kans om te werken aan grote en complexe projecten. Het monteren van kabeldraagsystemen en railkokersystemen of meedenken met de klant over spanningsrails en verlichtingen? Jouw team is van alle markten thuis.

Onze toegankelijke bedrijfscultuur

We heten jou van harte welkom in ons familiebedrijf in Nieuwkuijk, dat is opgericht in 1995. Bij ons staat prettig samenwerken voorop. Maar ook initiatief nemen, kwaliteit leveren en klantgericht werken omschrijven onze bedrijfscultuur. We hebben veel kennis en ervaring in huis en streven altijd naar het beste resultaat. Hoe onze mensen dat bereiken? Met motivatie, positieve energie en een flinke dosis gezelligheid. Bij CableSpace gaan humor en professionaliteit dus hand in hand.

Werk mee aan de mooiste projecten

Afwisselend en uitdagend

test

Hét grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 280 winkels en restaurants. Daar mochten wij drie jaar lang aan meewerken! Hoe? We monteerden verlichting en complete kabeldraagsystemen. Daarnaast plaatsten we zware constructies in de technische gangen. Hier konden alle disciplines hun installaties aan bevestigen.

Mall of the Netherlands

- kabeldraagsystemen, verlichting en zware constructies
test

De uitdaging van onze opdracht voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Utrecht? De hoogte van het bouwwerk en de vloer met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Voor het 80 meter hoge pand monteerden we de kabeldraagsystemen en complete railkokers met vermogens tot wel 5000 ampère.

RIVM

- Kabeldraagsystemen en railkokers
test

Wat onze opdracht bij het Amsterdam Medisch Centrum zo speciaal maakte? We werkten er in fases, zodat de medische zorg gewoon door kon gaan. Het bestaande beddenhuis werd gerenoveerd en onze taak daarbij was het monteren van kabeldraagsystemen. Een interessante opdracht op een belangrijke locatie.

AMC

- kabeldraagsystemen
test

In Bleiswijk werkten we mee aan de bouw van een splinternieuw distributiecentrum. Dit is een van de drie locaties die Jumbo gebruikt voor het verzamelen en verpakken van boodschappen die online besteld zijn. We monteerden met acht man sterk een spanningsrail van 63 ampère, zware kabeldraagsystemen en railkokersystemen.

Distributiecentrum Jumbo

- kabeldraagsystemen, railkokersystemen en spanningsrail
Veiligheid

Veiligheid

Ook in de toekomst lekker werken

Waarom veiligheid zo belangrijk voor ons is? Omdat jij als monteur onze kracht bent. Samen voorkomen we ongevallen, zodat je elke dag met een veilig gevoel aan de slag gaat. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees meer
materiaal
Milieu

Milieu

Samen CO₂-bewust aan de slag

Verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving. Dat doen we bij CableSpace met z’n allen. We lopen als bedrijf voorop op het gebied van milieubewust werken. En daar zijn we trots op. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees meer
Topcollega's