fbpx

Veilig aan het werk

Veiligheid voorop

CableSpace geeft om jouw veiligheid. Jij als monteur bent onze kracht, dus zorgen we goed voor je. Zodat jij met een veilig gevoel aan de slag gaat. Zo ga je bijvoorbeeld pas een hoogwerker op als de ondergrond hard genoeg is. Wel zo veilig!
Veiligheid

Samen voorkomen we ongevallen

Hoe we samen zorgen voor veiligheid op de werkvloer? Door elkaar er bewust van te maken. Dat doen we op verschillende manieren. Denk aan:

  • Een online toolbox. Met filmpjes die zijn toegepast zijn op de bouw, zodat je er ook in de praktijk actief mee aan de slag kan gaan.
  • VCA Basis of VCA VOL voor alle collega’s. Met dit certificaat laat je zien dat je onveilige situaties herkent en daarmee ongevallen voorkomt.
  • Aandacht voor een veilige en gezonde werkhouding. Zodat je ook in de toekomst lekker kan blijven werken.

Werk mee aan de mooiste projecten

Afwisselend en uitdagend

test

Hét grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 280 winkels en restaurants. Daar mochten wij drie jaar lang aan meewerken! Hoe? We monteerden verlichting en complete kabeldraagsystemen. Daarnaast plaatsten we zware constructies in de technische gangen. Hier konden alle disciplines hun installaties aan bevestigen.

Mall of the Netherlands

- kabeldraagsystemen, verlichting en zware constructies
test

De uitdaging van onze opdracht voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Utrecht? De hoogte van het bouwwerk en de vloer met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Voor het 80 meter hoge pand monteerden we de kabeldraagsystemen en complete railkokers met vermogens tot wel 5000 ampère.

RIVM

- Kabeldraagsystemen en railkokers
test

Wat onze opdracht bij het Amsterdam Medisch Centrum zo speciaal maakte? We werkten er in fases, zodat de medische zorg gewoon door kon gaan. Het bestaande beddenhuis werd gerenoveerd en onze taak daarbij was het monteren van kabeldraagsystemen. Een interessante opdracht op een belangrijke locatie.

AMC

- kabeldraagsystemen
test

In Bleiswijk werkten we mee aan de bouw van een splinternieuw distributiecentrum. Dit is een van de drie locaties die Jumbo gebruikt voor het verzamelen en verpakken van boodschappen die online besteld zijn. We monteerden met acht man sterk een spanningsrail van 63 ampère, zware kabeldraagsystemen en railkokersystemen.

Distributiecentrum Jumbo

- kabeldraagsystemen, railkokersystemen en spanningsrail