fbpx

Milieubewust aan het werk

Nu en in de toekomst

Vind je het belangrijk om tijdens je werk het milieu een handje te helpen? Ga dan aan de slag bij CableSpace! Als markleider in montagetechniek, vinden we het belangrijk om het goede voorbeeld te geven. Dat doen we door samen met jou CO₂-bewust te handelen. Daarmee zijn we een vooroplopend bedrijf op het gebied van milieubewust werken. En daar zijn we trots op.
Milieu

Samen minder CO₂ uitstoten

Verantwoordelijkheid nemen voor je omgeving. Dat doen we bij CableSpace met z’n allen. Ons streven? Binnen zeven jaar 9% minder CO₂ uitstoten. Om dit te bereiken, hebben we de volgende doelen gesteld:

  • Ons CO₂-bewustcertificaat op niveau 3 behouden.
  • CO₂-uitstoot met brandstofverbruik door zakelijk verkeer verminderen.
  • 100% CO₂-reductie op elektriciteitsverbruik binnen zeven jaar.

Zo pakken we het aan

Mooie doelstellingen. Maar wat ga jij er op de werkvloer van merken? Je rijdt bijvoorbeeld in een zuinige bus waarmee je 10% minder brandstof verbruikt én minder CO₂-uitstoot. Daarnaast gebruik je led-bouwlampen op accubasis én ga je op de bouw afvalstromen scheiden. Kortom: je werkt milieubewust!

Werk mee aan de mooiste projecten

Afwisselend en uitdagend

test

Hét grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 280 winkels en restaurants. Daar mochten wij drie jaar lang aan meewerken! Hoe? We monteerden verlichting en complete kabeldraagsystemen. Daarnaast plaatsten we zware constructies in de technische gangen. Hier konden alle disciplines hun installaties aan bevestigen.

Mall of the Netherlands

- kabeldraagsystemen, verlichting en zware constructies
test

De uitdaging van onze opdracht voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Utrecht? De hoogte van het bouwwerk en de vloer met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Voor het 80 meter hoge pand monteerden we de kabeldraagsystemen en complete railkokers met vermogens tot wel 5000 ampère.

RIVM

- Kabeldraagsystemen en railkokers
test

Wat onze opdracht bij het Amsterdam Medisch Centrum zo speciaal maakte? We werkten er in fases, zodat de medische zorg gewoon door kon gaan. Het bestaande beddenhuis werd gerenoveerd en onze taak daarbij was het monteren van kabeldraagsystemen. Een interessante opdracht op een belangrijke locatie.

AMC

- kabeldraagsystemen
test

In Bleiswijk werkten we mee aan de bouw van een splinternieuw distributiecentrum. Dit is een van de drie locaties die Jumbo gebruikt voor het verzamelen en verpakken van boodschappen die online besteld zijn. We monteerden met acht man sterk een spanningsrail van 63 ampère, zware kabeldraagsystemen en railkokersystemen.

Distributiecentrum Jumbo

- kabeldraagsystemen, railkokersystemen en spanningsrail