fbpx

Materiaal waarop je kan bouwen

Mooi spul

Of het nu gaat om gereedschap, auto’s of kleding: bij CableSpace werk je met het beste materiaal dat er is. Want wij gaan samen met jou voor kwaliteit. En die kunnen we leveren met materiaal ván kwaliteit.

Betrouwbaar

Als je aan de slag gaat bij de marktleider in montagetechniek hoort goed materiaal daar natuurlijk bij. Daarom werk je elke dag met gereedschap van Hilti. Van boorhamers inclusief stofafzuiging tot roterende lasers: jij kan op je gereedschap bouwen. Want alle materialen worden jaarlijks gekeurd. En is er iets kapot? Dan vervangen we het meteen.

Comfortabel

Jouw werkdag begint vroeg. Wel zo fijn om dan in een degelijke bus met stoelverwarming te stappen. Rijd je graag in een automaat of liever in een schakelbak? We hebben ze allebei. Ook op de bouw zorgen we ervoor dat je niks tekort komt. Dat doen we met goede schoenen, stevige jassen en helmen met geïntegreerde oogbescherming.

Werk mee aan de mooiste projecten

Afwisselend en uitdagend

test

Hét grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 280 winkels en restaurants. Daar mochten wij drie jaar lang aan meewerken! Hoe? We monteerden verlichting en complete kabeldraagsystemen. Daarnaast plaatsten we zware constructies in de technische gangen. Hier konden alle disciplines hun installaties aan bevestigen.

Mall of the Netherlands

- kabeldraagsystemen, verlichting en zware constructies
test

De uitdaging van onze opdracht voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Utrecht? De hoogte van het bouwwerk en de vloer met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Voor het 80 meter hoge pand monteerden we de kabeldraagsystemen en complete railkokers met vermogens tot wel 5000 ampère.

RIVM

- Kabeldraagsystemen en railkokers
test

Wat onze opdracht bij het Amsterdam Medisch Centrum zo speciaal maakte? We werkten er in fases, zodat de medische zorg gewoon door kon gaan. Het bestaande beddenhuis werd gerenoveerd en onze taak daarbij was het monteren van kabeldraagsystemen. Een interessante opdracht op een belangrijke locatie.

AMC

- kabeldraagsystemen
test

In Bleiswijk werkten we mee aan de bouw van een splinternieuw distributiecentrum. Dit is een van de drie locaties die Jumbo gebruikt voor het verzamelen en verpakken van boodschappen die online besteld zijn. We monteerden met acht man sterk een spanningsrail van 63 ampère, zware kabeldraagsystemen en railkokersystemen.

Distributiecentrum Jumbo

- kabeldraagsystemen, railkokersystemen en spanningsrail