fbpx

Topcollega’s

Welkom bij de club

Als je aan de slag gaat bij CableSpace kom je terecht in een professioneel, gezellig en hecht team. Door regelmatige uitjes bouw je snel een persoonlijke band op met al je collega’s. Samen vieren we successen, maar ook in mindere tijden staan we voor elkaar klaar. Zowel op professioneel als sociaal vlak.

Onze mensen blijven hangen

Bij CableSpace vinden we een prettige werksfeer belangrijk. We zijn trots op onze mensen en stimuleren samenwerking, positieve energie en gezelligheid. Veel collega’s werken al voor een langere tijd bij ons. Dat zorgt voor een hecht en toegankelijk team. Maar ook voor kennis en ervaring waar je een hoop van kan leren.

Leren in de praktijk

Opleiden en opgeleid worden: dat is wat we bij CableSpace graag doen. Je maakt deel uit van een tweetal dat bestaat uit een hulpmonteur en chef-monteur. Samen gaan jullie in een busje op pad. Op de bouw krijgen jullie veel vrijheid en verantwoordelijkheid: er zit niemand op je vingers te kijken. De chef-monteur leert hier de hulpmonteur alle fijne kneepjes van het vak. En ben je klaar voor de volgende stap? Dan krijg je de kans om dat te laten zien.

Werk mee aan de mooiste projecten

Afwisselend en uitdagend

test

Hét grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 280 winkels en restaurants. Daar mochten wij drie jaar lang aan meewerken! Hoe? We monteerden verlichting en complete kabeldraagsystemen. Daarnaast plaatsten we zware constructies in de technische gangen. Hier konden alle disciplines hun installaties aan bevestigen.

Mall of the Netherlands

- kabeldraagsystemen, verlichting en zware constructies
test

De uitdaging van onze opdracht voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Utrecht? De hoogte van het bouwwerk en de vloer met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Voor het 80 meter hoge pand monteerden we de kabeldraagsystemen en complete railkokers met vermogens tot wel 5000 ampère.

RIVM

- Kabeldraagsystemen en railkokers
test

Wat onze opdracht bij het Amsterdam Medisch Centrum zo speciaal maakte? We werkten er in fases, zodat de medische zorg gewoon door kon gaan. Het bestaande beddenhuis werd gerenoveerd en onze taak daarbij was het monteren van kabeldraagsystemen. Een interessante opdracht op een belangrijke locatie.

AMC

- kabeldraagsystemen
test

In Bleiswijk werkten we mee aan de bouw van een splinternieuw distributiecentrum. Dit is een van de drie locaties die Jumbo gebruikt voor het verzamelen en verpakken van boodschappen die online besteld zijn. We monteerden met acht man sterk een spanningsrail van 63 ampère, zware kabeldraagsystemen en railkokersystemen.

Distributiecentrum Jumbo

- kabeldraagsystemen, railkokersystemen en spanningsrail