fbpx

Mooie arbeidsvoorwaarden

Daar kan je mee thuiskomen

CableSpace biedt jou zekerheid. Hoe? Met groeiende salarisschalen, een goed pensioen, compensatie als je ziek bent en andere arbeidsvoorwaarden die horen bij de cao metaal en techniek. En dat is nog niet alles. Ook kan je rekenen op persoonlijke aandacht, regelmatige personeelsfeestjes en natuurlijk een mooi kerstpakket.

Samen groeien

Ben jij leergierig en hou je van aanpakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We investeren namelijk in jouw groei. Hoe we dat doen? Door je ons vak te leren. Maar ook door je verantwoordelijkheid te geven, cursussen aan te bieden, op pad te sturen met professioneel gereedschap én door met jou in gesprek te blijven. Daarnaast zorgen we voor uitdaging. Wat dacht je van nieuwe projecten of misschien wel een promotie tot chef-monteur?

En dat is nog niet alles

Van een gezellige borrel tot een potje lasergamen: we brengen jou en je collega’s graag bij elkaar. Ook geven we regelmatig een extraatje zoals een chocoladeletter, paaspresentje en een cadeautje op je verjaardag. En loop je op professioneel of persoonlijk vlak ergens tegenaan? Dan denken we graag met je mee. Want wij zijn trots op onze monteurs. En staan in goede en slechte tijden voor ze klaar.

Werk mee aan de mooiste projecten

Afwisselend en uitdagend

test

Hét grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 280 winkels en restaurants. Daar mochten wij drie jaar lang aan meewerken! Hoe? We monteerden verlichting en complete kabeldraagsystemen. Daarnaast plaatsten we zware constructies in de technische gangen. Hier konden alle disciplines hun installaties aan bevestigen.

Mall of the Netherlands

- kabeldraagsystemen, verlichting en zware constructies
test

De uitdaging van onze opdracht voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Utrecht? De hoogte van het bouwwerk en de vloer met een oppervlakte van 80.000 vierkante meter. Voor het 80 meter hoge pand monteerden we de kabeldraagsystemen en complete railkokers met vermogens tot wel 5000 ampère.

RIVM

- Kabeldraagsystemen en railkokers
test

Wat onze opdracht bij het Amsterdam Medisch Centrum zo speciaal maakte? We werkten er in fases, zodat de medische zorg gewoon door kon gaan. Het bestaande beddenhuis werd gerenoveerd en onze taak daarbij was het monteren van kabeldraagsystemen. Een interessante opdracht op een belangrijke locatie.

AMC

- kabeldraagsystemen
test

In Bleiswijk werkten we mee aan de bouw van een splinternieuw distributiecentrum. Dit is een van de drie locaties die Jumbo gebruikt voor het verzamelen en verpakken van boodschappen die online besteld zijn. We monteerden met acht man sterk een spanningsrail van 63 ampère, zware kabeldraagsystemen en railkokersystemen.

Distributiecentrum Jumbo

- kabeldraagsystemen, railkokersystemen en spanningsrail